Σε νέο χώρο μετακομίζει το «House of Wine»

22/11/16 • 18:41 | UPD 22/11/16 • 18:41

Το House of Wine, η μεγάλη και πρωτοποριακή ηλεκτρονική κάβα, μετακομίζει σε νέο χώρο, στην περιοχή του Χαλανδρίου, υιοθετώντας παράλληλα ένα νέο μοντέλο πώλησης κρασιών και ποτών, με στόχο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες του.

Η νέα έδρα του House of Wine βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Χαλάνδρι, στον αριθμό 40 της οδού Εθνικής Αντιστάσεως. Ο νέος χώρος, που σχεδιάστηκε και διακοσμήθηκε από την αρχή, έχει μεγάλες δυνατότητες, οι οποίες αξιοποιούνται στο έπακρον, πάντα με επίκεντρο τον πελάτη, τον οινόφιλο και την εμπειρία που θα αποκομίσει σε κάθε επίσκεψή του.

Συγκεκριμένα, το νέο House of Wine, είναι ουσιαστικά ένας πολύ-χώρος, στον οποίο οι πελάτες θα μπορούν κάνουν ή να παραλαμβάνουν τις ηλεκτρονικές αγορές τους, να δοκιμάζουν επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από τον Ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα, να γνωρίζουν οινοποιούς και εκπροσώπους μεγάλων οίκων, να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, γευσιγνωσίες και σεμινάρια. Αυτά, μαζί με πολλά ακόμα σχέδια που θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον, επιφυλάσσουν μια νέα, ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη του House of Wine, παράλληλα με ή και ανεξάρτητα από τις αγορές του.

Το νέο αυτό βήμα της ομάδας του House of Wine ολοκληρώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς, κρατώντας παράλληλα τους φίλους και πελάτες του ενήμερους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram), με μια καμπάνια αναρτήσεων «teaser» με φωτογραφίες από την εξέλιξη των εργασιών στο χώρο και με το hashtag #inthehouse, που «αγκαλιάζει» όλα τα νέα και συναρπαστικά που θα συμβαίνουν μέσα στο νέο σπίτι του κρασιού. Με το νέο αυτό μοντέλο, το ωράριο λειτουργίας του House of Wine διευρύνεται και διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα ως Πέμπτη 9 το πρωί με 10 το βράδυ, Παρασκευή και Σάββατο 9 το πρωί με 11 το βράδυ και Κυριακή 11 το πρωί με 9 το βράδυ. Ειδικά για την περίοδο των Εορτών, θα υπάρχει ειδικό πρόγραμμα με εκδηλώσεις και happenings.

Σχολιάζοντας το νέο αυτό κεφάλαιο στην πορεία του House of Wine, ο Διευθύνων Σύμβουλος Μιχάλης Πικούνης, δήλωσε: «Όταν ξεκινήσαμε, το 2009, αλλάξαμε τα δεδομένα στην αγορά του κρασιού στην Ελλάδα και σταδιακά βάλαμε το ηλεκτρονικό εμπόριο στην καθημερινότητα του οινόφιλου. Επτά χρόνια μετά, ανταποκρινόμενοι στις επιθυμίες και τις προτάσεις των πελατών μας, κάνουμε ακόμα ένα μεγάλο βήμα και ανατρέπουμε το μοντέλο της παραδοσιακής κάβας, παντρεύοντάς την με τον κόσμο του διαδικτύου, που ήταν από την αρχή η ειδικότητά μας. Οι πρώτες αντιδράσεις από φίλους, πελάτες και συνεργάτες είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, κι έτσι γυρνάμε αυτή τη νέα σελίδα με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία».

house-of-wine2-1300

house-of-wine3-1300

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνσηmarketing@houseofwine.gr ή στο τηλέφωνο 210-6773315.