H Stoiximan κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων

26/10/16 • 21:33 | UPD 26/10/16 • 21:33

Η Stoiximan, αποτελεί την κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο και έναν από τους πλέον σύγχρονους και αξιόπιστους ευρωπαϊκούς παρόχους υπηρεσιών τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο.

Δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα βάσει του Νόμου 4002/2011. Μέσα σε λίγα χρόνια η Stoiximan έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων παικτών, με όχημα το άρτιο τεχνολογικά εξελιγμένο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο και την υποδειγματική εξυπηρέτηση των πελατών της. Στόχος της να προσφέρει ακόμη και στον πιο απαιτητικό παίκτη την απόλυτη εμπειρία διαδικτυακής ψυχαγωγίας σε ένα περιβάλλον που παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και διαφάνεια. Από το 2016 είναι μέλος του διεθνούς Οργανισμού Ρύθμισης για την ακεραιότητα της στοιχηματικής αγοράς, του ESSA.

Αιμοδότης της ελληνικής οικονομίας

Η Stoiximan ως ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο συμβάλλει άμεσα στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας αποδίδοντας το 35% των μικτών της εσόδων στο Δημόσιο μέσω της ειδικής φορολογίας έχοντας καταβάλλει αθροιστικά από την έναρξη της λειτουργίας της άνω των 45.000.000 ευρώ σε φόρους. Παράλληλα με την ισχυροποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη της στην Ελλάδα υλοποιεί την επέκτασή της στο εξωτερικό με παρουσία στην Ρουμανία, Κύπρο και Πολωνία δημιουργώντας ταυτόχρονα θέσεις εργασίας στην Ελλάδα.

Στήριξη του ελληνικού αθλητισμού

Η Stoiximan είναι υπερήφανος χορηγός των τρίων χρυσών Ολυμπιονικών του Ρίο, Άννας Κορακάκη, Λευτέρη Πετρούνια και Κατερίνας Στεφανίδη τους οποίους ενίσχυσε μαζί με τέσσερεις ακόμη αθλητές στο πλαίσιο του προγράμματος της Ε.Ο.Ε. «ο δρόμος για το Ρίο». Παράλληλα αποτελεί το μεγάλο χορηγό των Εθνικών ομάδων πόλο και βόλεϊ ανδρών και γυναικών καθώς επίσης και της Stoiximan.gr Basket League. Η Stoiximan είναι Μεγάλος Χορηγός των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΕ Πανιώνιος, ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ ΟΦΗ. Παράλληλα δίνοντας έμφαση και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και το μήνυμα της άθλησης για όλους είναι χορηγός σε σειρά δρομικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα.

Δίπλα στην ελληνική κοινωνία

Για την Stoiximan η ευθύνη απέναντι στην κοινωνία είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την λειτουργία και ανάπτυξη της. Μέσα από δράσεις, χορηγίες και δωρεές ενισχύει το σημαντικό έργο συλλόγων, κοινωφελών ιδρυμάτων, αθλητικών σωματείων και του αθλητισμού γενικότερα. Στη βάση των στρατηγικών πυλώνων ανάπτυξης στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Stoiximan δραστηριοποιείται και εντάσσει στις προτεραιότητές της ζητήματα που έχουν ως κεντρικό άξονα την οικογένεια την κοινωνία και τον αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό έχει στηρίξει οργανισμούς και φορείς όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η Φλόγα», του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», τους Γιατρούς του Κόσμου, το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”, το Ανοικτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου (Θεσσαλονίκη), τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος«Λάμψη», τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, το Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης, την Πρωτοβουλία για το Παιδί, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης ατόμων με αναπηρία «Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ» και τον Σύλλογο Ατόμων με κινητικά προβλήματα «Περπατώ».

Copy link
Powered by Social Snap