«Κάθε πρωί, ο κόσμος ξεκινά απολαυστικά» – Η νέα καμπάνια του NESCAFÉ® FRAPPÉ

13/07/18 • 16:34 | UPD 13/07/18 • 21:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Η απάντηση βρίσκεται στη νέα διαφημιστική ταινία που δημιούργησε ο NESCAFÉ FRAPPÉ ως συνέχεια της καμπάνιας «Κάθε μέρα ξεκινάμε τον κόσμο». Αυτή τη φορά, o NESCAFÉ® αναδεικνύει μια άλλη ομάδα ανθρώπων, αυτών που ξυπνούν νωρίς όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί θέλουν.

Για κάποιους ανθρώπους, η μέρα ξεκινάει πολύ νωρίς. Πριν ξυπνήσουν οι άλλοι, πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι, πριν καλά – καλά ξημερώσει. Γιατί;

Η απάντηση βρίσκεται στη νέα διαφημιστική ταινία που δημιούργησε ο NESCAFÉ® FRAPPÉ  ως συνέχεια της καμπάνιας «Κάθε μέρα ξεκινάμε τον κόσμο». Αυτή τη φορά, o NESCAFÉ®  αναδεικνύει μια άλλη ομάδα ανθρώπων, αυτών που ξυπνούν νωρίς όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί θέλουν. Αυτών που θα θυσιάσουν λίγο ύπνο παραπάνω γιατί ξέρουν πόσο απολαυστικός είναι ο κόσμος το πρωί και εκείνων που θέλουν να χορτάσουν κάθε λεπτό της νέας ημέρας.

Η τηλεοπτική ταινία συμπληρώνεται από outdoor επικοινωνία που αποδεικνύει πόσο πιο ωραία είναι όλα στο ξεκίνημα της μέρας, δίνοντας έμπνευση στους περαστικούς να απολαύσουν τον επόμενο πρωινό καφέ τους, λίγο πιο νωρίς…

Μέρος των γυρισμάτων και των φωτογραφήσεων πραγματοποιήθηκε στην Κάλυμνο, στη Μεσσηνία και στη Σαντορίνη. Η καμπάνια του NESCAFÉ® FRAPPÉ δημιουργήθηκε από την OgilvyOne ενώ την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε η εταιρεία Stefi Productions με σκηνοθέτη τον Manu Coeman.