11/08/17 • 19:04 | UPD 11/08/17 • 19:04

#Tags:

Υπόσχονται να βρουν τον μάστορα μας… μέσω δικτύου 3.500 επαγγελματιών

Sorry. No data so far.

Με ένα κλικ μπορείς να συγκρίνεις τιμές και να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για όποια εργασία ή υπηρεσία χρειάζεσαι αρκεί να είναι δουλευταράς.

Από επιδιορθώσεις τεντών μέχρι και personal trainer, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του douleutaras.gr o κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει τους επαγγελματίες που προτιμά ανάλογα με την εργασία που θέλει να γίνει και στη συνέχεια να δεχθεί προσφορές. Μπορεί να επιλέξει όποια επιθυμεί κρίνοντας ό,τι τον συμφέρει περισσότερο οικονομικά πάντα με την ανάλογη αξιοπιστία που παρέχεται από την πλατφόρμα.

Ενας πελάτης μπορεί να βρει τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία του σε τρία απλά βήματα:

1) Επιλέγει την υπηρεσία που χρειάζεται, για παράδειγμα επισκευή ψυγείου και περιγράφει συνοπτικά τις προδιαγραφές της εργασίας που χρειάζεται

2) Δέχεται προσφορά ή προσφορές από εξειδικευμένους επαγγελματίες

3) Αξιολογεί τα προφίλ και τις αξιολογήσεις των επαγγελματιών και επιλέγει τον πλέον κατάλληλο για την εργασία του

Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν προς τους πελάτες. Οσον αφορά την εγγραφή των επαγγελματιών αυτή δεν επιβαρύνεται με κάποιο κόστος.

Ωστόσο, για να μπορέσει ο επαγγελματίας να «ξεκλειδώσει» εργασίες, να αποκτήσει δηλαδή πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη θα πρέπει να αγοράσει ένα πακέτο μονάδων.
Τα πακέτα ξεκινάνε από 60 και φτάνουν μέχρι και τα 500 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος του πακέτου που επιθυμεί να αγοράσει ένας επαγγελματίας. Κάθε φορά που ο επαγγελματίας εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για μια εργασία χρεώνεται σε μονάδες προκειμένου να επικοινωνήσει με τον πελάτη ώστε να τον ενημερώσει σχετικά με την προσφορά του για την εκτέλεση του έργου.

Κεντρικός πυλώνας της πλατφόρμας είναι η κατηγορία «Σπίτι». Κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να βρει τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία του σε περισσότερες από 100 κατηγορίες που σχετίζονται με την Κατοικία. Το δίκτυο των επαγγελματιών ξεπερνά αυτή τη στιγμή τους 3.500 στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και οι υπηρεσίες του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα. Είτε πρόκειται για μια απλή υδραυλική ή ηλεκτρολογική βλάβη, μία μετακόμιση ή την πλήρη ανακαίνιση ενός χώρου φροντίζουν ο πελάτης να μένει απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα και την ταχύτητα της εξυπηρέτησης που έλαβε. Πρόσφατα «βγήκε» στον αέρα με μία νέα υπηρεσία, τον Οικιακό Καθαρισμό και ήδη οι αξιολογήσεις των επαγγελματιών ξεπερνούν αριθμητικά τις 300 με μέσο όρο 4.75/5.

«Σε ό,τι αφορά τον εγγεγραμμένο επαγγελματία, μπορεί να ενημερώνεται μέσω του πίνακα ελέγχου του στην πλατφόρμα μας για όλες τις διαθέσιμες εργασίες που υπάρχουν στην περιοχή ή στις περιοχές που εξυπηρετεί. Εφόσον τον ενδιαφέρει μια εργασία πληρώνει ένα προκαθορισμένο ποσό για να αποκτήσει πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη.

Είναι χρήσιμο να σημειωθεί πως ο επαγγελματίας μπορεί να συνδέεται με την πλατφόρμα μας και μέσω μίας ειδικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα».

Οπως εξηγεί η Τένη Βαλεριάνου, υπεύθυνη επικοινωνίας του «douleutaras»: «Ολες οι εργασίες που καταχωρούνται στην πλατφόρμα μας “φιλτράρονται” κατά τέτοιο τρόπο ώστε αφενός να βελτιστοποιούνται οι εσωτερικές διαδικασίες και αφετέρου να διευκολύνονται οι επαγγελματίες κατά την αξιολόγηση των διαθέσιμων εργασιών. Οπως προαναφέραμε, κάθε επαγγελματίας ενημερώνεται αρχικά μέσω email και στη συνέχεια τηλεφωνικά για τις εργασίες που ανταποκρίνονται στο προφίλ και την εξειδίκευσή του και βρίσκονται εντός της περιοχής που δύναται να εξυπηρετήσει. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για μια εργασία από έναν επαγγελματία εξαρτάται αφενός από το φιλτράρισμα που γίνεται μέσω της βάσης δεδομένων και αφετέρου από τον ανθρώπινο παράγοντα. Διατηρώντας προσωπική επικοινωνία με κάθε επαγγελματία της πλατφόρμας μας είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιες εργασίες θα ήθελε να του προτείνουμε προς εξυπηρέτηση. Ετσι δεν μένει ευχαριστημένος μόνο ο επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζεται και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί πως στη βάση μας διατηρούμε αποκλειστικά τους επαγγελματίες οι οποίοι είναι σε θέση να παρέχουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εξυπηρέτησης προς τους πελάτες».

Η πρώτη έκδοση του Douleutaras.gr ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Νοέμβριο του 2013 ως μια ηλεκτρονική υπηρεσία που ανέλαβε να φέρει σε επαφή ελεύθερους επαγγελματίες και «εργοδότες» για την υλοποίηση τόσο προσωπικών όσο και επαγγελματικών project δεδομένης χρονικής διάρκειας. «Παρά την πρωτοπορία και τη δυναμική της πρώτης έκδοσης της πλατφόρμας μας, σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι θα έπρεπε να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο το μοντέλο για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Ετσι, τον Μάρτιο του 2015 “βγήκαμε στον αέρα” με την πλήρως ανανεωμένη έκδοση του Douleutaras.gr. Μέσω του δικτύου των 3.500 και πλέον επαγγελματιών μας έχουμε εξυπηρετήσει περισσότερες από 100.000 εργασίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα μας συνεχίζει να μεγαλώνει και σύντομα στοχεύουμε να βρεθούμε σε περισσότερες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού».

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΜΒΑΚΑ
avamvaka@etypos.com
Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου 

Δημοφιλή

Sorry. No data so far.