Τα πρώτα σχέδια από τη νέα Skoda Octavia

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τα πρώτα σχέδια από τη νέα Skoda Octavia

H Skoda δίνει στη δημοσιότητα δύο σκίτσα της νέας Octavia, ως μία πρώτη εντύπωση του νέου μοντέλου.

Από τα σκίτσα αυτά φαίνεται ότι η Octavia, στην τέταρτη πλέον γενιά της, θα χαρακτηρίζεται από ένα μοντέρνο και εκφραστικό design. Οι πρώτες οπτικές εντυπώσεις προϊδεάζουν για ένα μοντέλο με αρμονικές διαστάσεις το οποίο όμως – σύμφωνα και με δηλώσεις στελεχών της εταιρείας – θα διακρίνεται για την ευρυχωρία του, μία από τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας.

Τα σκίτσα αφήνουν να διαφανεί ένα liftback αμάξωμα με κουπέ σιλουέτα και ένα νέο εμπρός μέρος ενώ πίσω διακρίνονται φωτιστικά σώματα στα οποία ξεχωρίζουν τα γνώριμα στοιχεία σε σχήμα κρυστάλλου, που έχουν χρησιμοποιηθεί και στο design των πιο πρόσφατων μοντέλων της  εταιρείας, όπως τα Kamiq, Scala και Karoq.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version