Η Suzuki περήφανος προμηθευτής της Ελληνικής Αστυνομίας

01/07/19 12:03 | UPD 01/07/19 12:03

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ελληνική Αστυνομία αναβάθμισε τον στόλο της χάρη στη Suzuki, η οποία παρέδωσε πάνω από 100 μοτοσυκλέτες για τις ανάγκες του σώματος.

Στα πλαίσια συγχρηματοδότησης του ΕΣΠΑ και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας, η Σφακιανάκης παρέδωσε 107 μοτοσικλέτες V-Strom 650 οι οποίες προορίζονται για την κάλυψη αναγκών των Υπηρεσιών του Σώματος της ΕΛ. ΑΣ.

Με νέα σχεδίαση που θυμίζει την πρωτοπόρα στην κατηγορία adventure μοτοσικλέτα, την Suzuki DR-BIG, με εξαιρετική ισορροπία, άνεση και ευελιξία η νέα V-STROM 650 ABS αποκτά την ίδια εμφάνιση με την V-STROM 1000 ABS.  Ο νέος σχεδιασμός της V-STROM 650 ABS μαζί με όλες τις αναβαθμίσεις που έγιναν στη μοτοσικλέτα, την κάνουν πιο εύστροφη, με μεγαλύτερη ευκολία στον έλεγχο, με νέες αναβαθμισμένες επιδόσεις.

Πιο ελαφριά (-1 kg), με νέο, εξελιγμένο σύστημα ψεκασμού, με τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου καθώς και τη μοναδική στην κατηγορία της με Traction Control System στο standard εξοπλισμό αλλά και με νέα, ελαφρύτερη μονάδα ABS.  Με νέο, κάθετο, εμπρόσθιο προβολέα – χαρακτηριστικό της σειράς V-STROM, πίσω φωτιστικό σώμα LED, νέο, λεπτότερο ρεζερβουάρ, η V-STROM έρχεται περισσότερη από ποτέ.

Copy link
Powered by Social Snap