Η Euro Repar Car Service φέρνει νέα δεδομένα στην συντήρηση αυτοκινήτων

15/04/19 13:05 | UPD 15/04/19 13:05

Newsroom eleftherostypos.gr

Την επένδυση και ανάπτυξη της Euro Repar Car Service στην Ελλάδα ανέλαβε η εισαγωγική εταιρία Aiglon Α.Ε, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη.

Η εταιρία Euro Repar Car Service ανήκει στο Group PSA, έναν όμιλο που είναι από τους πρωταγωνιστές στο χώρο του αυτοκινήτου σε παγκόσμιο επίπεδο στην κατασκευή και στην τεχνική υποστήριξη οχημάτων.

Αποτελείται σήμερα από ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο που μετρά πάνω από 4.000 συνεργεία και έχει στρατηγικό στόχο μέχρι το τέλος του 2021 να αποτελείται από 10.000 συνεργεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η φιλοσοφία της εταιρίας συνοψίζεται στην φράση “Nα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των πελατών, ανεξάρτητα από την αγοραστική δύναμη τους, την μάρκα και την ηλικία του οχήματός τους”.

Τα συνεργεία του Δικτύου Euro Repar Car Service ικανοποιούν πλήρως τους πελάτες εκείνους που αναζητούν την οικονομικότερη λύση για τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματός τους, αλλά χωρίς συμβιβασμό σε θέματα ποιότητας των ανταλλακτικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών προσφέροντας: συντήρηση και επισκευή για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, διετή εγγύηση στα ανταλλακτικά και στην εργασία, σχέση ποιότητας/τιμής με το μεγαλύτερο όφελος σε όλη την Ελληνική αγορά, πληρέστατη και άμεσα διαθέσιμη γκάμα ανταλλακτικών με πιστοποιημένες προδιαγραφές και φυσικά την διασφάλιση που παρέχει μια διεθνούς αναγνωρισιμότητας μάρκα η οποία υποστηρίζεται από το Group PSA.

Την επένδυση και ανάπτυξη της Euro Repar Car Service στην Ελλάδα ανέλαβε η εισαγωγική εταιρία Aiglon Α.Ε, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, η οποία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, όντας μια από τις κορυφαίες χώρες-εισαγωγείς του Group PSA.

Στόχος της εταιρίας είναι μέχρι τα τέλη του 2021 το Δίκτυο Euro Repar Car Service της Ελλάδας να αποτελείται από περισσότερα από 100 σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης προσφέροντας έτσι Πανελλαδική κάλυψη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.eurorepar.gr

Copy link
Powered by Social Snap