Η Lamborghini μας δείχνει ότι η Urus είναι …πρακτική

15/02/19 14:11 | UPD 15/02/19 14:11

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Lamborghini, στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube, παρουσιάζει την πρακτική πλευρά του Urus, του SUV με τους 650 ίππους.

Μία Lamborghini που μπορεί να μεταφέρει μία οικογένεια και τις αποσκευές της; Μάλλον αναφερόμαστε στην Urus. Είναι το πιο «οικογενειακό» όχημα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των Espada και LM002.

Η εταιρεία δήλωσε πως έχει δώσει προσοχή και στην πρακτικότητα, πέραν των επιδόσεων. Τα μπροστινά καθίσματα της Urus, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξυπηρετούν άνετα άτομα ύψους μέχρι και 2.05 μέτρων.

Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 616 λίτρα, ένα νούμερο «τίμιο» αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένα SUV ικανό για ταχύτητες 304 χλμ/ώρα, το οποίο επιταχύνει από την στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα.

«Η Urus διαθέτει τον μεγαλύτερο κατάλογο προαιρετικού εξοπλισμού που έχει προσφερθεί ποτέ σε μία Lamborghini». Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία ξεκαθαρίζει στους εν δυνάμει αγοραστές της Urus ότι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε επενδύσεις φυσικού δέρματος, alcantara, ξύλου, αλουμινίου ή ανθρακονημάτων για το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Copy link
Powered by Social Snap