Το Volkswagen Touareg στο Attica-City Link

11/01/19 • 13:58 | UPD 11/01/19 • 13:58

Newsroom eleftherostypos.gr

Το Touareg θα παραμείνει στη Στοά Σπυρομήλιου μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να το γνωρίσουν από κοντά.

Η ναυαρχίδα της VW συμμετείχε στο εορταστικό κλίμα των περασμένων ημερών δίνοντας το παρών στο εμπορικό κέντρο Attica-City Link στο κέντρο Αθήνας.

Το Touareg θα παραμείνει στη Στοά Σπυρομήλιου μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να το γνωρίσουν από κοντά. Πολύς κόσμος έκανε ένα διάλειμμα από τα εορταστικά ψώνια ή τη διασκέδαση και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο μοντέλο.

Το Innovision Cockpit, ο συνδυασμός δηλαδή πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων με το κορυφαίο σύστημα infotainment Discover Premium με οθόνη 15 ιντσών, το οποίο προσφέρει όλες τις λειτουργίες πληροφόρησης, επικοινωνίας και χειρισμού, καταργεί τα συμβατικά πλήκτρα και τους διακόπτες.

Το νέο Touareg διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά, με τον 3-λιτρο V6 TDI κινητήρα διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με 231 και 286 ίππους, με προτεινόμενες τιμές λιανικής 78.650 ευρώ και 84.850 ευρώ αντίστοιχα.