Ειδικά διασκευασμένα Mitsubishi Eclipse Cross για τους Carabinieri

07/12/18 • 13:00 | UPD 07/12/18 • 13:00

Newsroom eleftherostypos.gr

Κυκλοφόρησαν τα νέα μοντέλα Mitsubishi Eclipse Cross ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες της ιταλικής Αστυνομίας.

Το Mitsubishi Eclipse Cross «ντύθηκε» προσφάτως με την επίσημη στολή του Arma dei Carabinieri (Ιταλικό Αστυνομικό Σώμα).

Συγκεκριμένα, δύο Eclipse Cross, ειδικά εξοπλισμένα για να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των υπηρεσιών άμεσης δράσης σε όλη τη χώρα, ήδη διατέθηκαν στην Ιταλική Αστυνομία.

Τα δύο μοντέλα παραδόθηκαν και αρχικά θα έχουν ως βάση τα Κεντρικά Γραφεία της Ιταλικής Αστυνομίας στη Ρώμη και το Μιλάνο και θα χρησιμοποιούνται τόσο για ειδικές αποστολές – όπως η μεταφορά οργάνων και αίματος – όσο και για λειτουργικές ανάγκες του Σώματος, όπως η προστασία της περιοχής.

Της συνεργασίας μεταξύ Mitsubishi και Arma dei Carabinieri έχουν προηγηθεί άλλες σημαντικές επιτυχίες. Κατά το παρελθόν, η Mitsubishi έχει προσφέρει μερικά μοντέλα του off-road μοντέλου Pajero, ειδικά εξοπλισμένα και θωρακισμένα, για χρήση σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

Αυτοκίνητα δρόμου που έχουν χρησιμοποιηθεί σε σημαντικές αποστολές ή σε εμπόλεμες ζώνες όπως το Αφγανιστάν και το Ιράκ προτιμήθηκαν πρωτίστως για την αξιοπιστία τους.