Περσινό, ξινό, βενεζουελάνικο σανό κύριε Παππά

03/04/17 • 07:00 | UPD 03/04/17 • 16:25

Ο Ελεύθερος Τύπος για άλλη μία φορά μετατόπισε τον πολιτικό διάλογο με την συνέχεια των αποκαλύψεων για τις περίεργες επαφές του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, με τον Mr Offshore, Αρτέμη Αρτεμίου στην Βενεζουέλα.

Γράφει ο Γιώργος Μιχαηλίδης*

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, συζητήθηκαν και έπαιξαν σε όλα τα διαδικτυακά και τηλεοπτικά Μέσα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Κάνοντας μία μικρή ανασκόπηση, αποκαλύψαμε ένα νέο ταξίδι του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου, στην Καραϊβική αυτήν την φορά, με το ιδιωτικό τζετ ενός αμφιλεγόμενου επιχειρηματία της Βενεζουέλας, του Μαχέντ Χαλίλ με τους δύο πρώτους να διαμένουν στο πολυτελές ξενοδοχείο του ομίλου του στο νησί Μαργαρίτα στην Καραϊβική.

Υπενθυμίζεται ότι το ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα, τον Αύγουστο του 2013, δεν είχε ανακοινωθεί ποτέ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κάθε πολιτικό πρόσωπο που δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και να κρύψει, δημοσίως δίνει εξηγήσεις για όσα βγαίνουν στο φως μέσω του Τύπου. Ο Τύπος δεν δικάζει, αποκαλύπτει και προκαλεί τις εξελίξεις με κύριο στόχο την προώθηση της αλήθειας. Ο κ. Παππάς ο οποίος όπως όλοι έχουμε καταλάβει έχει μία ιδιότυπη αντίληψη για τον Τύπο δεν επέλεξε τον δρόμο της αλήθειας.

Το πρωί της Κυριακής μέσω ανακοίνωσης από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής απάντησε σε ανακοίνωση της ΝΔ για την αποκάλυψη που έκανε η εφημερίδα μας και όχι στον ίδιο τον Ελεύθερο Τύπο ο οποίος έδωσε στην διάθεση του κοινού όχι μόνο φωτογραφικά ντοκουμέντα, αλλά και ερωτήματα που προκύπτουν από τα εν λόγω ταξίδια και τις επαφές.

«Περσινά ξινά σταφύλια», χαρακτήρισε η πλευρά του Νίκου Παππά την ανακοίνωση της ΝΔ. Για άλλη μία φορά εξαπέλυσε επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας λόγο για σκάνδαλα τύπου Novartis, και χρησιμοποίησε ως αιχμή του δόρατος τις επερχόμενες εξεταστικές για τα εξοπλιστικά και τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου, και για την Υγεία -όπου εξετάζεται η περίοδος 1996-2014 και ούτε μία μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-.

Από εκεί και έπειτα ο υπουργός δεν έδωσε καμμία απολύτως απάντηση στον ελληνικό λαό οποίος βλέπει την τσέπη του να αδειάζει, τους φόρους να είναι σαν μαχαίρι στα πλευρά που δεν του επιτρέπουν να αναπνεύσει και την ελπίδα που κόμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ να χάθηκε στην απεραντοσύνη του Ατλαντικού Ωκεανού πάνω από τον οποίο πέταξε ο Νίκος Παππάς για να έχει επαφές με επιχειρηματίες που ελέγχονται για εμπλοκή σε υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος…

Αλλά είπαμε, αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια. Περισσότερο για περσινό ξινό σανό εκ Βενεζουέλας μοιάζουν…

*Ο Γιώργος Μιχαηλίδης  είναι διευθυντής του EleftherosTypos.gr

Ακολούθησέ τον στο Facebook και στο Twitter

Διαβάστε ακόμα:

Στην «γωνία» ο Τσίπρας, έκθετος ο Παππάς για το ταξίδι με τον Αρτεμίου στην Καραϊβική

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από το μυστικό ταξίδι Παππά-Αρτεμίου στην Καραϊβική

Λαφαζάνης: Ούτε που γνώριζα πως ο Παππάς πήγε στην Βενεζουέλα με τον Αρτεμίου

Σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο έμειναν Παππάς-Αρτεμίου στην Καραϊβική [εικόνες]

Μαχέντ Χαλίλ: Ο πανίσχυρος επιχειρηματίας που «φιλοξένησε» Παππά-Αρτεμίου στην Καραϊβική

Μπλεγμένος σε ύποπτες υποθέσεις ο Μαχέντ Χαλίλ που «φιλοξένησε» Παππά-Αρτεμίου

Αναπάντητα -ακόμα- τα 10 ερωτήματα του Ελεύθερου Τύπου για το ταξίδι Παππά-Αρτεμίου

Copy link
Powered by Social Snap