ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένος αξίζουν ο ένας στον άλλον

11/01/19 • 09:21 | UPD 11/01/19 • 11:52

Κάθε μέρα να θυμίζεις στους ΣΥΡΙΖΑίους πού βρίσκονταν, τι έκαναν και τι έλεγαν την τελευταία φορά που η Άνγκελα Μέρκελ ήρθε στην Ελλάδα, ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχθούν την κωλοτούμπα τους.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ ήρθε, επαίνεσε τον Τσίπρα για την προσωπική συμφωνία που έκανε με τα Σκόπια και συνέχισε το πρόγραμμά της, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να προσπαθεί ξανά να μας θυμίσει το ανέκδοτο που είπε στο Open, πως δηλαδή η οικονομία είναι το «ατού» του. Το «ατού» του πρωθυπουργού είναι η έλλειψη ηθικής.

Γράφει ο Γιῶργος Μιχαηλίδης*

Γιατί εάν είχε ηθική θα ήταν πιο ταπεινός απέναντι στην γυναίκα που έβριζε με κάθε τρόπο πριν από μερικά χρόνια. Εάν είχε ηθική δεν θα προσπαθούσε να παρουσιάσει ως επιτυχία την επίσκεψή της στην Αθήνα, όταν πριν από μερικά χρόνια ενέκρινε σιωπηλά δια της παρουσίας του τα αίσχη με τις στολές των ναζί στο Σύνταγμα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατέλαβε την εξουσία σπέρνοντας διχασμό και μίσος. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν αυτός που ξέπλυνε τις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και το bullying σε οποιονδήποτε τολμούσε να εκφράσει διαφορετική άποψη. Μερκελιστές, Μενουμευρώπηδες, γερμανοτσολιάδες, και κάθε άλλος εμφυλιοπολεμικός επιθετικός προσδιορισμός συνόδευε όποιον διέβλεπε τον κίνδυνο πίσω από την ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αριστερά έγινε όλα όσα μισούσε. Έφτασε στο σημείο να ζητά «πιστοποιητικό» πολιτικών φρονημάτων, αφού οποιοσδήποτε τολμούσε να εκφράσει πολιτικό λόγο, λοιδορείτο χυδαία εάν κάποτε είχε εμφανιστεί ως δεξιός, ως φιλομνημονιακός και οτιδήποτε άλλο. Η Αριστερά βρώμισε σε σημείο μάλιστα τέτοιο με τους απογοητευμένους ΣΥΡΙΖΑίους να λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Αριστερά. Όταν όμως τους ρωτάς, «ποιος είναι η Αριστερά», τότε δεν έχουν απάντηση γιατί δεν μπορούν να αποδεχθούν την σκληρή πραγματικότητα.

Η ρομαντική Αριστερά που φαντάστηκαν κάποιοι είναι ο Τσίπρας, ο Πολάκης, ο ανερμάτιστος Βαρουφάκης, ο γραφικός Λαφαζάνης, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό του που ξέπλυνε την κοστουμαρισμένη ακροδεξιά του Πάνου Καμμένου. Μάλιστα η Αριστερά όχι μόνο ξέπλυνε τους ΑΝΕΛ και την χυδαιολογία τους αλλά την αποδέχεται και την υποστηρίζει.

Πριν από μερικά χρόνια οι ΣΥΡΙΖΑίοι ξεσηκώνονταν (καταπίνοντας αμάσητη την μόδα της πολιτικής ορθότητας από τις ΗΠΑ) στο άκουσμα της λέξης «αντρίκειος» στην Βουλή και πρωτοστατούσαν στην καθιέρωση του ανούσιου νεολογισμού «βουλεύτρια» αλλά και «παρούσα». Όταν όμως πήραν στην ζεστή αγκαλιά τους τον Πάνο Καμμένο, ανέχτηκαν κάθε χυδαιότητα που μπορεί να φανταστεί ο νους τους.

Από το «στα τέσσερα» μέχρι τις «νυφούλες» που εκστομίζει με τόση ευκολία Καμμένος, δύσκολα μπορεί να βρει κανείς μία ανακοίνωση. Μία δήλωση καταδίκης, μία παρέμβαση των ΣΥΡΙΖΟκρατούμενων οργάνων για την δήθεν ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όχι! Αυτά τα δικαιώματα τα έχεις μόνο εάν είσαι ΣΥΡΙΖΑίος ή ΑΝΕΛίτης. Αν δεν είσαι, τότε δεν έχεις δικαίωμα στην ευαισθησία των λοβοτομημένων. Ίσως και καλύτερα…

Μάλιστα στο περιστατικό με τις «νυφούλες» το ρεπορτάζ θέλει τους ΣΥΡΙΖΑίους να υποστηρίζουν τον Πάνο Καμμένο! Χάρισμά σας…

*Ο Γιῶργος Μιχαηλίδης είναι ο διευθυντής του EleftherosTypos.gr

Ακολούθησέ τον στο Facebook