Και πέρασε για bodyguard τον Αργύρη Πανταζάρα

Ντροπή στη Συνατσάκη που δεν έβγαλε τ΄απλυτά της στη φόρα για χάρη της Τσιμτσιλή [βίντεο]

04/10/18 • 15:38 | UPD 27/10/18 • 20:51

Γράφει ο Βαγγέλης Λημνιώτης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της σχολίασαν με καυστικό τρόπο την αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη να αποχωρήσει χωρίς να απαντήσει, αν και αυτοί που θα πρέπει να σχολιαστούν σφόδρα αρνητικά είναι οι ίδιοι.

Όταν είσαι μια παρουσιάστρια της πρώτης γραμμής θεωρητικά και από τα βαριά χαρτιά στο κανάλι σου και ετοιμάζεσαι να ασκήσεις κριτική σε ένα άλλο άτομο, καλό είναι να είσαι και ελάχιστα ενημερωμένη για το τι καλείσαι να σχολιάσεις. Η Τσιμτσιλή αγρόν ηγόραζε και θεώρησε πως η Μαίρη Συνατσάκη έβαλε bodyguards να την φυγαδεύσουν όταν τη ρώτησαν για το χωρισμό της, λογίζοντας ως τέτοιον τον Αργύρη Πανταζάρα.

Σε μια εκδήλωση για τα θεατρικά βραβεία κοινού, η Μαίρη και ο Αργύρης ήταν οι παρουσιαστές. Μάλιστα, η Μαίρη κλήθηκε να δώσει βραβείο στον πρώην σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Η συγκεκριμένη της δημόσια εμφάνιση ήταν από τις αρκετά σπάνιες μετά το χωρισμό σε μέρη που υπάρχουν κάμερες κουτσομπολίστικων εκπομπών.

Σαφώς και γνώριζε ότι ελάχιστα θα την ρωτήσουν για κάτι άλλο και η κουβέντα θα πάει αναπόφευκτα σε αυτό. Το ότι το γνωρίζει όμως δεν σημαίνει πως είναι υποχρεωμένη να απαντήσει. Έτσι, όταν έγινε η ερώτηση, ο Αργύρης Πανταζάρας μπήκε στη μέση και την πήρε να φύγουν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της σχολίασαν τη συγκεκριμένη αντίδραση. Δύο άτομα είπαν πως εφόσον η Μαίρη Συνατσάκη είναι πρόσωπο της τηλεόρασης, έπρεπε να σεβαστεί τις κάμερες και να μη φύγει έτσι. Η Σταματίνα χαρακτήρισε ως υπερβολικό και θεατρικό το να βάλει τους bodyguards να την τραβήξουν. Το πιο πιθανό είναι να θεώρησε ως bodyguard και τον Αργύρη Πανταζάρα, τον οποίο αμφιβάλλω αν γνωρίζει.

Έχουν δίκιο πάντως. Ντροπή της της Μαίρης που δεν έκατσε να το συζητήσει εκτενώς με τόσους άσχετους. Απαράδεκτη. Είναι δυνατόν να έχει την ευκαιρία να βγάλει τα σώψυχα της on camera και να τα μάθει όλος ο κόσμος και να μην το κάνει; Πώς θα κυκλοφορήσει με καθαρό κούτελο αύριο; Κι έφυγε με ένα χαμόγελο, ανερυθρίαστη. Πώς τολμάει; Πήρε άδεια από τους ελεγκτές-ρεπόρτερ και την Τσιμτσιλή η Συνατσάκη; Τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα της (sic).

Προφανώς αυτή ηγεμονική αντίληψη που ακούστηκε από τους γκοσιπάδες συνεργάτες της και την ίδια είναι εξοργιστική. Ναι, η Μαίρη έχει βρεθεί σε πάνελ εκπομπών που εστιάζουν σε αντίστοιχα ζητήματα. Η ίδια βέβαια δεν θυμάμαι να έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι παρούσα σε συζητήσεις, αλλά σχεδόν πάντα, αν όχι σκέτο πάντα, προσπαθούσε να είναι πολύ διακριτική και να μην είναι απόλυτη.

Δεν είναι υποχρεωμένη επομένως να μιλήσει σε κανέναν για τον χωρισμό της και μπορεί να αποχωρεί με όποιον τρόπο επιλέγει, δεδομένου κιόλας ότι στο παρελθόν δεν πούλησε ποτέ τα προσωπικά της. Όσες φορές μιλούσε ήταν ύστερα από συνεχείς ερωτήσεις και πιέσεις.

Πιθανότατα δεν έχει νόημα να το υπεραναλύουμε, αλλά είναι αστείο να ακούγεται τόσο αυστηρή και φανερά βιτριολική κριτική από άτομα που έχουν περάσει χρόνο εκτός τηλεόρασης με τη Μαίρη και θα μπορούσαν τα ίδια πράγματα να της τα πουν off camera.