Με τον Ελεύθερο Τύπο στην 83η ΔΕΘ

08/09/18 • 19:05 | UPD 08/09/18 • 19:06

Newsroom eleftherostypos.gr

Τα γενέθλια είναι σημαντικά για κάθε έναν που τα γιορτάζει, τα γενέθλια του Ελεύθερου Τύπου, όμως, είναι σημαντικά για εμάς αλλά και για εσάς που για δεκαετίες τώρα μάς δίνετε την δύναμη να συνεχίζουμε να ενημερώνουμε με το ίδιο πάθος το αναγνωστικό κοινό.

Γράφει ο Γιῶργος Μιχαηλίδης

Φέτος, ο Ελεύθερος Τύπος, σας περιμένει στον χώρο του προκειμένου να ενημερωθείτε ερχόμενοι σε επαφή με τους δημοσιογράφους μας, αλλά και να ζήστε μία διαδραστική εμπειρία. Αφού λάβετε εντελώς δωρεάν την εφημερίδα μας και τις μοναδικές της προσφορές έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε σε μία μεγάλη οθόνη 55 ιντσών το EleftherosTypos.gr που κάθε μήνα σπάει ρεκόρ επισκεψιμότητας έχοντας πλέον πάνω από 1.000.000 μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα!

Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε αλλά και να έρθετε σε επαφή με όλα τα ένθετα και τα περιοδικά μας, όπως την Ασφάλιση & Συντάξεις, τον Αγροτικό Τύπο, την Αγορά Εργασίας, τις στοιχηματικές Προβλέψεις, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά αυτοκινήτου στην Ευρώπη, το Quattroruotte!

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλιάδης
Ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Καράογλου με τον διευθυντή του EleftherosTypos.gr

Ο διευθυντής του EleftherosTypos.gr, Γιώργος Μιχαηλίδης, καθώς και ο ανταποκριτής του Ελεύθερου Τύπου στην Θεσσαλονίκη, Άγγελος Αγγελίδης, με συνεχείς εκπομπές θα σας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην ΔΕΘ. Παράλληλα καθ όλη την διάρκεια της έκθεσης στο EleftherosTypos.gr, θα δείτε να δημοσιεύονται συνεντεύξεις προσώπων από την πολιτική και την οικονομία!