Ο δρόμος της αλήθειας και του ρεαλισμού

19/07/18 • 09:18 | UPD 19/07/18 • 09:18

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

Υστερα από τριάμισι χρόνια καταστροφικής διακυβέρνησης, είναι φανερό πλέον ότι ο κ. Τσίπρας υποχωρεί άτακτα, παγιδευμένος στα νέα δεδομένα που ο ίδιος δημιούργησε στην οικονομία και τα εθνικά θέματα, αφού πρώτα συγκρούστηκε με την πραγματικότητα: το άτυπο 4ο Μνημόνιο, με τις μειώσεις στις συντάξεις, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, τη μείωση του αφορολογήτου, αλλά και την εθνικά οδυνηρή συμφωνία των Πρεσπών με τα Σκόπια.

Η αποτυχημένη πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. είναι σαφές ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Χρειάζεται μια νέα συνταγή με λιγότερους φόρους και χαμηλότερες εισφορές, περισσότερες επενδύσεις για νέες δουλειές και ασφάλεια για όλους, μεταρρυθμίσεις για καλύτερη Υγεία, Παιδεία και Δημόσια Διοίκηση που θα λειτουργεί υπέρ του πολίτη και όχι των διορισμένων κομματικών φίλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει το μήνυμα στην ελληνική κοινωνία ότι υπάρχει άλλος δρόμος, αυτός της αλήθειας και του ρεαλισμού, αντιπαρατάσσοντας ως αξιόπιστη εναλλακτική λύση στην ανεπάρκεια και τη δημαγωγία της κυβέρνησης το πλήρες και κοστολογημένο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που περιλαμβάνει συγκεκριμένες δεσμεύσεις οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν και μάλιστα άμεσα.
Το σχέδιο που προτείνει η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να ανακουφιστούν οι πολίτες, να ανασάνει η αγορά και να ανακάμψει η οικονομία για να βγει η χώρα από την κρίση αποτελεί σήμερα τη μόνη διέξοδο στο αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Από τη μία έχουμε μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό σε αποδρομή, που όσο παραμένουν στην εξουσία μεγαλώνουν το κόστος για τη χώρα και τους πολίτες. Και από την άλλη μια αξιωματική αντιπολίτευση με έναν αρχηγό που στέλνει μήνυμα ενότητας για την παράταξη και, κυρίως, εμφανίζεται έτοιμη να επανέλθει στη διακυβέρνηση έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος.

Χτίζει μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, έχοντας ως όπλα την αλήθεια του λόγου απέναντι στην προπαγάνδα του Μαξίμου και ένα ρεαλιστικό σχέδιο οικονομικών, εθνικών πολιτικών απέναντι σε μια κυβέρνηση που αποδεδειγμένα παίζει στα ζάρια τη χώρα.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου