Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τρέφονται από τον διχασμό, δεν θα τους περάσει

29/06/18 • 11:59 | UPD 29/06/18 • 13:55

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας έχουν αποδείξει πως είναι επικίνδυνοι για τον εθνικό ιστό. Επενδύουν στον διχασμό και το μίσος των τάξεων με σκοπό να μπετονάρουν το κοινό τους.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας έχουν αποδείξει πως είναι επικίνδυνοι για τον εθνικό ιστό. Επενδύουν στον διχασμό και το μίσος των τάξεων με σκοπό να μπετονάρουν το κοινό τους.

Γράφει ο Γιῶργος Μιχαηλίδης

Η επικοινωνιακή διαχείριση στο Σκοπιανό γίνεται με μικροπολιτικό πρίσμα αδιαφορώντας για τον διχασμό που προκαλούν στους Έλληνες. Για άλλη μία φορά, η κυβέρνηση θέτει τους με αντιμέτωπους με τους δε και χαρακτηρίζει όποιο διαφωνεί με την Συμφωνία των Πρεσπών, ακροδεξιό, χιτλερικό και ναζί!

Τώρα ενοχλούνται από την ύπαρξη των ναζί, όταν όμως, συναγελάζονταν μαζί στις πλατείες και συνωμοτούσαν για να ρίχνουν κυβερνήσεις και να φέρουν την χώρα στο χείλος της καταστροφής μόνο και μόνο για να ανέβουν αυτοί στην κυβέρνηση, οι ναζί δεν αποτελούσαν πρόβλημα…

Η κατάσταση είναι εξοργιστική. Όσοι αποδοκιμάζουν στελέχη της κυβέρνησης είναι κατά τον Κοντονή χιτλερικοί, όταν όμως ο Τσίπρας εξωράιζε τα γιαούρτια σε πολιτικούς, ο κόσμος ήταν απλώς αγανακτισμένος. Όσοι αποφασίσουν να εγκαταλείψουν το καράβι που βουλιάζει είναι πουλημένοι, όταν όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ρούφηξε κάθε αποτυχημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήταν απλώς σύμπραξη στον αντιμνημονιακό αγώνα.

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποτελούν case study για το πώς αλλάζουν την πραγματικότητα κατά βούλησιν αντιμετωπίζοντας τους πολίτες ως πλάσματα χωρίς νοημοσύνη. Το έκαναν, το κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Το θέμα είναι οι πολίτες να μην πέφτουν στην παγίδα που πάνε να στήσουν. Η Ελλάς δεν έχει ανάγκη από διχασμούς και αντίπαλα στρατόπεδα.

Η τελευταία δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ είναι χαρακτηριστική σε κάθε δείκτη. Η ελληνική κοινωνία είναι αντίθετη στους χειρισμούς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, ο Καμμένος θα βλέπει την Βουλή μόνο πίνοντας καφέ στα Public στο Σύνταγμα, ο Τσίπρας είναι 10 μονάδες πίσω από τον Μητσοτάκη στην καταλληλότητα πρωθυπουργού, η ΝΔ συνεχίζει να βρίσκεται σε διψήφια διαφορά, ενώ ο κόσμος πιστεύει στην συντριπτική του πλειοψηφία πως τα πράγματα πάνε προς την λάθος κατεύθυνση.

Ο δρόμος δεν έχει γυρισμό και όσο κι αν ουρλιάζουν τα σκυλιά του ΣΥΡΙΖΑ στα πάνελ πως δεν θα κοπούν οι συντάξεις, η πραγματικότητα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ρεαλισμό, σχέδιο και σκληρή δουλειά. Οι μαγικές λύσεις που μας έφεραν ένα βήμα πριν την αφρικανοποίηση που ονειρευόταν ο Τσίπρας πέθαναν.

Ο Γιῶργος Μιχαηλίδης είναι διευθυντής του EleftherosTypos.gr
Ακολούθησέ τον στο Facebook και στο Twitter