Μην χάσετε το άκρως καλοκαιρινό ET Magazine στο EleftherosTypos.gr!

29/06/18 • 23:19 | UPD 29/06/18 • 23:21

Newsroom eleftherostypos.gr

Άκρως καλοκαιρινό είναι το τεύχος #30 του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr, με θέματα που άπτονται του τουρισμού σε ένα ευρύ φάσμα.

Άκρως καλοκαιρινό είναι το τεύχος #30 του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr, με θέματα που άπτονται του τουρισμού σε ένα ευρύ φάσμα.

Το νέο ET Magazine κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο με εξώφυλλο μία φωτογραφία από την Σαντορίνη που αναδεικνύει τόσο το φυσικό τοπίο του νησιού, όσο και τις διαφορετικές εικόνες που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς.

Με κεντρικό τίτλο το «Τουρισμός: Η ευχή και… κατάρα των ελληνικών νησιών», στο νέο τεύχος μιλάμε για τα ρεκόρ του ελληνικού τουρισμού όσο και τα προβλήματα που γεννά στις κατά τόπους κοινωνίες.

Μην χάσετε την έρευνα σχετικά με το πώς τα νησιά μας πασχίζουν να διαχειριστούν τις ολοένα και αυξανόμενες ροές τουριστών την ώρα που στερούνται υποδομών, καθώς πολλές υπηρεσίες είναι προσκολλημένες σε προηγούμενες δεκαετίες.

Ωστόσο στο νέο ET Magazine φιλοξενούμε φυσικά και τα ρεκόρ που καταγράφονται κάθε καλοκαίρι, καθώς παρουσιάζουμε τους πέντε δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας. Πόσο τουρίστες φτάνουν και… τι αφήνουν πίσω τους;

Άλλη ένα καλοκαιρινό θέμα, είναι η συνέχεια ενός αφιερώματος από το προηγούμενο τεύχος, καθώς μετά τους κανόνες για ελεύθερο camping που σας παρουσιάσαμε, αυτό το Σαββατοκύριακο, σας παρέχουμε έναν αναλυτικό οδηγό για όλα τα μεγάλα οργανωμένα camping στην χώρα σε περίπτωση που θέλετε να πάτε διακοπές, αλλά δεν θέλετε να κλειστείτε σε ένα δωμάτιο!

Όλα τα ET Magazine, όμως, είναι πολυσυλλεκτικά, γι αυτό θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και θέματα που δεν αφορούν τον τουρισμό. Ένα από αυτά είναι η έρευνα για ένα μυστηριώδες γεγονός που συγκλόνισε την Ρωσία και τον κόσμο και δεν έχει ακόμα εξιχνιαστεί. Τι είναι το «φαινόμενο Τουνγκούσκα»;

Επίσης μπορείτε να ταξιδέψετε στην ιστορία και να διαβάσετε το αφιέρωμα για την Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών, όταν και ο Χίτλερ, προτού ακόμα αιματοκυλήσει τον πλανήτη, σκότωσε εκατοντάδες στελέχη των Ναζί σε μία προσπάθεια εσωτερικών εκκαθαρίσεων στο εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα της Γερμανίας με πολύ παρασκήνιο και υπόγειες συγκρούσεις εξουσίας.

Εάν είστε στο γραφείο σας και δεν έχετε προοπτική για διακοπές, μην απελπίζεστε γιατί υπάρχουν και χειρότερα! Δείτε κατ αρχάς εάν κάνετε ένα από τα 5+1 επαγγέλματα που γεννούν ψυχασθενείς και δείτε την ζωή με άλλο μάτι, είτε αν ανήκετε σε ένα από αυτά, είτε όχι…

Επειδή, όμως, το Μουντιάλ της Ρωσίας βρίσκεται εν εξελίξει με αγώνες που κόβουν την ανάσα, αξίζει να διαβάσετε ένα αφιέρωμα με το βλέμμα στο παρελθόν, καθώς συγκεντρώσαμε παλιοχαρακτήρες των γηπέδων που αγαπήθηκαν από εκατομμύρια φιλάθλους, ακόμη κι αν δεν είχαν την καλύτερη συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου…

Καλό Σαββατοκύριακο!