Αι γυναίκες άνδρες γεγόνασιν…

21/06/18 • 10:49 | UPD 21/06/18 • 10:49

Δεν φταίνε οι Γιωργάκης, Σταύρος, Θανάσης και λοιποί άγνωστοι… Φταίει η Φώφη Γεννηματά, που τους έκανε νοματαίους. Μάζεψε τον Γιωργάκη, που στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 έψαχνε την ψήφο του και στις εκλογές του Σεπτέμβρη δεν τόλμησε να κατέβει. Να μην ξεφτιλιστεί και τελείως.

  • Save
Γράφει η Aννα Παναγιωταρέα

Μάζεψε τον Σταύρο, που το κόμμα του – εκλογές Σεπτέμβρη 2015- έμεινε απόκομμα που φυλλορροεί και την Κυριακή στη Βουλή χειροκροτήθηκε από τον εξής… έναν. Ποιο είναι το πρόβλημα των Ποταμίσιων; Ομολόγησαν: Να εκλεγούμε στην επόμενη Βουλή. Ητοι, ο σώζων εαυτόν… Υπήρξε και ο ρεαλιστής που φώναξε: Και ποιος σας είπε ότι θα εκλεγούμε αν είμαστε αυτόνομοι…

Μάζεψε και τον Θεοχαρόπουλο -τον κληρονόμο της σφραγίδας Κουβέλη- που με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ εξελέγη στο Επικρατείας, για να… ψηφίζει εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Πολιτική φιλάνθρωπος η Γεννηματά!

Και αφού τους έπεισε ότι μόνον με τη συγκρότηση της Κεντροαριστεράς, ως ισχυρό πόλο στο πολιτικό σύστημα, μπορεί να αποκαλυφθεί η απάτη της δήθεν Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ, συμφώνησαν στις δημοκρατικές διαδικασίες. Η Γεννηματά εξελέγη πανηγυρικά αρχηγός. Και αντί -το αυτονόητο- να διοικεί το Κίνημα Αλλαγής με εκλεγμένα όργανα από τη βάση, έκανε το συμβούλιο των… αποτυχημένων αρχηγών. Και για να έχουν τα στελέχη τους θέση στα κομματικά όργανα, δέχθηκε τις ποσοστώσεις. Αλλά ούτε με αυτό έμειναν ευχαριστημένοι! Σας είπα: Φιλάνθρωπος η Φώφη Γεννηματά.

Και τώρα τι κάνουν: Τραβούν το χαλί της Κεντροαριστεράς, υπονομεύοντας τη Γεννηματά. Το παίζουν αρχηγοί -ούτε καν υπαρχηγοί- ως Αχιλλείς μηνύοντες. Θέλουν τη Γεννηματά υπό επιτροπεία. Ποιοι; Αυτοί που έχουν βουλωμένα αυτιά στην κοινωνία. Ο Γιωργάκης, ως πρόεδρος της τριτοκοσμικής Διεθνούς Σοσιαλιστικής, συνιστά να δοθεί μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς. Ο Θεοδωράκης, που στηρίζει την κυβέρνηση για να δώσει στους Σκοπιανούς εθνική υπόσταση, δεν την …εμπιστεύεται καθότι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Ο δε Θεοχαρόπουλος, τούτο «μη ποιείν κακείνο μη αφιέναι…».

Και η Γεννηματά, με την υπεθυνότητα του εκλεγμένου αρχηγού, με τη συνείδηση της πολιτικής και πατριωτικής παρακαταθήκης ενός μεγάλου δημοκρατικού κόμματος, αγωνίζεται να τους πείσει να σεβαστούν την ευαισθησία των πολιτών για τα εθνικά συμφέροντα.

Προτείνω στους Θεοχαρόπουλο, Θεοδωράκη, Παπανδρέου και όποιον άλλον αμφισβητεί τις πολιτικές και πατριωτικές επιλογές της Γεννηματά να κάνουν το εξής απλό: Να περπατήσουν στο δρόμο. Προς Θεού, όχι μόνοι τους. Θα χρειαστούν την πολυπληθή φρουρά τους, ώστε να σπεύσουν να διορθώσουν τον αλληθωρισμό τους προς το Μαξίμου. Οι εαυτούληδες! Τέτοιους δεν χρειάζεται η Ελλάδα. Φτάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Υπάρχει πληθωρισμός.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Copy link
Powered by Social Snap