Θα το κάνει…πράξη;

29/03/18 • 10:59 | UPD 29/03/18 • 10:59

Μελετώντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων ανακάλυψα ατέλειες.

Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα

Η εμπειρία του ως κατέχοντος εξέχουσα θέση στο πάλαι ποτέ βαθύ ΠΑΣΟΚ πήγε χαμένη; Ανεπίτρεπτον!

Ερωτώ: Αν ο οδηγός που με χτύπησε, Δεκέμβρης 2016, στην Καραγεώργη Σερβίας μιλώντας στο τηλέφωνό του, κατάφερνε να με… αναπαύσει, έχοντας εισόδημα 5.000, ενώ το δικό μου ήταν πολλαπλάσιο, όφειλαν οι κληρονόμοι μου να του καταβάλουν αποζημίωση ψυχικής οδύνης, ανάλογο με το εισόδημα της… συγχωρεμένης; Ο εξ αμελείας φονεύς, ως μη έχων, να μην αποζημιούται από τη φονευθείσα, ως έχουσα; Δίκαιο, υπουργέ μου; Καν’ το πράξη!

Ο υπουργός Σπίρτζης είναι άξιος της πρωθυπουργικής αναβάθμισης, όπως ακούω: Επέτυχε να εναρμονίσει τον ΚΟΚ του με το γενικό πρόσταγμα της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου: Τσακίστε τη μεσαία τάξη, τους έχοντες και τους κατέχοντες. Ως οξυδερκής ιδεολόγος οφείλει να καταθέσει πάραυτα τροπολογία στη Βουλή: Στον ΚΟΚ του -που πέπρωται να διαιωνίσει το όνομά του- να προβλέπεται η συντριβή όχι μόνον των ζωντανών, αλλά και των τεθνεώτων εχόντων!

Οι απανταχού αριστερές κυβερνήσεις άπαξ και πληροφορηθούν το βαθύ ταξικό εκτόπισμα του σπίρτζειου ΚΟΚ, θα τον υιοθετήσουν πάραυτα. αραγε, ο σύντροφος πρωθυπουργός ενημέρωσε τον σύντροφο πρόεδρο Μαδούρο; Δίκαιο είναι, να το κάνει κι αυτός πράξη!

Ομως, φοβάμαι ότι τα ταξικά κριτήρια του υπουργού για τα πρόστιμα αναφέρονταν στα εισοδήματα προ του 2015. Μετά, τα λεφτά μετέβησαν στην τάξη ΣΥΡΙΖΑ. Χιλιάδες σύντροφοι διορίστηκαν! Επομένως, ελλοχεύει ο κίνδυνος να πληρώνουν κυρίως ΣΥΡΙΖΑίοι. Λύση: Να παρουσιάζουν στον τροχαίο την κομματική τους ταυτότητα! Είναι δίκαιη η απαλλαγή τους; Να γίνει και πράξη.

Επιπροσθέτως: Λόγω οργιάζουσας φοροκλοπής, τα όργανα να ενημερώνονται όχι μόνο για τη φορολογική δήλωση, αλλά από το Ε9 για τον τόπο κατοικίας του παραβάτη, να ρωτούν κι αν στέλνει το παιδί του στο Αρσάκειο, στου Μωραΐτη, στη Χιλ κ.λπ. Αν δε φοιτά στο Κολλέγιο -ανεξαρτήτως εισοδήματος- να κατάσχεται επιτόπου το αυτοκίνητο!

Λέγεται ότι σε Εκάλη, Ψυχικό, Γλυφάδα κ.λπ. μετοίκησαν οι ελιτ ΣΥΡΙΖΑίοι. Επιπλέον, ότι επιλέγουν επώνυμα ιδιωτικά σχολεία για τα παιδιά τους. Ο αγωνιστής Σπίρτζης ας το ελέγξει. Η επιβολή επιπλέον κριτηρίων μπορεί να γίνει πράξη;

Εγώ, ως αρωγός στην ταξική προσπάθειά του, τον πληροφορώ ότι στη Μόσχα, το 1972, υπήρχε ειδική λωρίδα κυκλοφορίας για τον σύντροφο Μπρέζνιεφ και τα μέλη του Πολίτ Μπιρό. Ηρθε η ώρα να θεσπίσει ανάλογη για τον σύντροφο Αλέξη και του Μαξίμου τα παιδιά! Πολίτης που θα τολμά να «πατά» τη ροζ συριζολωρίδα, αποδεικνύεται εχθρός του λαού και εξορίζεται, με συνοπτικές διαδικασίες, στην Αίγινα του Φλαμπουράρη για αριστεροσυριζαϊκή αναμόρφωση.

«Δίκαιο»; Φοβάμαι μη το δούμε και στην… πράξη!

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου