Πάμε για εκλογές…

29/12/17 • 11:04 | UPD 29/12/17 • 11:04

Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα

Ενας λόγος για να μην ψηφίσουμε ποτέ πια ΣΥΡΙΖΑ -οι ΑΝ.ΕΛ. έτσι κι αλλιώς έχουν εξαφανιστεί!- είναι το μέρισμα που έδωσε -τυπικά- σε 2.789.962 πολίτες. Αρπαξε η αριστερή κυβέρνηση και το τελευταίο ευρώ από τον τελευταίο πολίτη για να μοιράσει βοήθημα πενίας στους μελλοντικούς ψηφοφόρους μπροστά στην κάλπη.

Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα

Ομως, να θυμούνται οι 2.500.000 Ελληνες ότι για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση των Τσίπρα και Καμμένου επιχειρεί να τους εξαπατήσει. Οι άλλες 300.000 που εισέπραξαν το βοήθημα είναι από το Μπανγκλαντές, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Κίνα, τη Σομαλία κι ων ουκ έστιν αριθμός, αλλά ακόμη δεν ψηφίζουν. Η κυβέρνηση των Τσίπρα και Καμμένου πέρασε τους 2.500.000 Ελληνες για ψωμοζήτουλες και, αντί να τους δώσει δουλειά, τους μοιράζει φιλοδώρημα φιλανθρωπίας. Και η κοροϊδία συνεχίζεται.

Ενας λόγος για μην ξαναψηφίσουμε ποτέ πια ΣΥΡΙΖΑ -έτσι κι αλλιώς οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν συνδεθεί με τα βλήματα Καμμένου και τον εκπρόσωπό του από το Κιλκίς…- είναι οι προσλήψεις που κάνει είτε κρυφά για συντρόφους με προσόν «παππούς αντάρτης στον Εμφύλιο και μάνα στις καταλήψεις του Χημείου» είτε φανερά δήθεν δικαιώνοντας τον αγώνα τους, όπως στην περίπτωση των 180 εργαζόμενων στα λιπάσματα της Καβάλας. Αλλά με ποια γραφειοκρατικά τερτίπια επιχειρήθηκε να μείνει κλειστό το εργοστάσιο, το ξέρουν όλοι. Η κοροϊδία συνεχίζεται.

Ενας λόγος για να μην ξαναψηφίσουμε ποτέ πια ΣΥΡΙΖΑ -οι ΑΝ.ΕΛ. χάθηκαν ανάμεσα στα 100.000 και στα 300.000 βλήματα του Καμμένου- είναι η τριετής εξαπάτηση της κυβέρνησης των Τσίπρα και Καμμένου για αυξήσεις. Τώρα μας ενημερώνει η Εφη Αχτσιόγλου ότι το 2018 οπωσδήποτε θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό. Αυτόν που θα ανέβαζε ο Τσίπρας, το 2015, σε 751 ευρώ, και εν τω μεταξύ τον έκανε… ένα με το πάτωμα. Και η κοροϊδία συνεχίζεται.

Ενας λόγος για να μην ξαναψηφίσουμε ποτέ πια ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι μόλις θυμήθηκε ο Χουλιαράκης -αυτός που ομολόγησε ότι συνειδητά υπερφορολογεί τη μεσαία τάξη, ως ιστορικά και κοινωνικά ασυνείδητος- να δώσει κίνητρο απόδοσης στους εργαζόμενους του ΕΟΦ. Και η κοροϊδία συνεχίζεται.

Εν τω μεταξύ, έμειναν χιλιάδες ακριτικές οικογένειες χωρίς θέρμανση στο καταχείμωνο, γιατί από τα 211 εκατ. ευρώ της δεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά για θέρμανση έμειναν τα 41 εκατ. ευρώ από την λαοπρόβλητη αριστερή κυβέρνηση. Κι όταν η κυβέρνηση Σαμαρά έδινε τα 211 εκατ. ευρώ για τη θέρμανση ο Αλεξης Τσίπρας την κατήγγελλε για «κοινωνική αναλγησία», αυτός ο κοινωνικά ευαίσθητος…

Η κοροϊδία συνεχίζεται αλλά όχι για πολύ: Παροχές, επιδόματα, βοηθήματα, υποσχέσεις αυξήσεων, αναγγελία έργων είναι η τακτική της κυβέρνησης του Μαυρολογιαλούρου:

-Δεν έχουμε σχολεία. Θα σας κάνω και σχολεία.

-Δεν έχουμε παιδιά. Θα σας κάνω και παιδιά…

Οποία υπόσχεση!!!

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου