Μπεεεε…

03/10/17 • 12:12 | UPD 03/10/17 • 12:12

Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα #ΕΤ

«Λεβεντιά» ο Νίκος Βούτσης. Και δεν είναι το τυχαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Κοτζάμ πρόεδρος της Βουλής, στον στενό κύκλο Τσίπρα. Το είπε και καθάρισε: «Θα πάμε μέχρι τέλους με τον Πάνο Καμμένο». Ετσι, μπράβο! Και η κοπριά στα λάχανα, που λέει ο λαός.

Γράφει η Άννα Παναγιωταρέαpanagiotarea-teliko-arthrografos-1000-130x140 Σπίρτζης είναι αυτός..

Οχι πως εμείς είχαμε αμφιβολία. Ως το τέλος Τσίπρας και Καμμένος σφιχταγκαλιασμένοι, όπως τους είδαμε και το βράδυ της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Σεπτεμβρίου 2015. Γιατί σήμερα, συνολικά δυόμισι χρόνια, μετά από τα κατορθώματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την ξεφτίλα που βιώνει το καημένο το ηθικό πλεονέκτημα, ποιος αρχηγός κόμματος τρελάθηκε να δεθεί στο κάρο του ΣΥΡΙΖΑ; Κατρακυλάει μέρα τη μέρα και είναι τόσος ο θόρυβος, που κάνει, ώστε ξυπνάει και τους πιο αισιόδοξους που έλεγαν: «Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η παρά φύση συμμαχία». Ε! Αυτό που βλέπουμε δεν αφήνει περιθώρια. Το είπε ο Βούτσης: Πάντα μαζί!

Ο πρωθυπουργός πήρε παραμάσχαλα τον μπούλη και τον σεργιανάει στη Βουλή. Πρόβλημα για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη; Κανένα. Υποθέτω ότι από δω και πέρα όποιος αρχηγός σκοπεύει να ανοίξει νταραβέρι με τους ποινικούς κρατούμενους έχει το ελεύθερο. Το νομιμοποίησε ο πρωθυπουργός.

Πρόβλημα που ο υπουργός Εθνικής Αμυνας παίζει στο καζίνο; Κανένα. Ο μεν υπουργός –κατά δήλωσή του– «παίζει λεφτά δικά του και όχι του ελληνικού λαού», ο δε πρωθυπουργός δεν βλέπει τι το μεμπτόν. Οπότε και ο τζόγος για τους πολιτικούς εντάσσεται στον εκδημοκρατισμό ΣΥΡΙΖΑ. Μπλακ τζακ, βάλτε τώρα που γυρίζει και μπαρμπούτι αβέρτα.

Πρόβλημα που ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ψεύδεται ασύστολα από βήματος Βουλής για τον λογαριασμό που πλήρωσε διαμένοντας στο Manadarin του Λονδίνου; Πρόβλημα που ψεύδεται ενώπιον όλων ότι πλήρωσε με την κάρτα του, ενώ κάποιος έχει πληρώσει μετρητοίς; Κανένα. Ο πρωθυπουργός, αν έρθει το θέμα στη Βουλή, έχει έτοιμη τη δικαιολογία. Αρκεί το συνεταιράκι του να του παρέχει τους βουλευτές ΑΝΕΛ «δεμένους» για να βελάζουν μπεε σε όλα. ΝΑΙ στην αλλαγή φύλου διά δηλώσεως. ΝΑΙ στο τουρκικό κόμμα στην Ξάνθη. Ο μπούλης έσβησε μονοκοντυλιά όσα πατριωτικά έλεγε κοροϊδεύοντας τους πολίτες. Πάει και η θρησκεία, πάει και η οικογένεια, στο πυρ το εξώτερον και η πατρίς…

Το ζητούμενο η καρέκλα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Αλλωστε ξέρει: Μετά τις εκλογές θα είναι γενικώς τέως… Δεν φαντάζομαι να υποθέτετε ότι ο Τσίπρας θα τολμήσει να τον συμπεριλάβει στο Επικρατείας. Δεν θα του είναι μόνον άχρηστος. Θα του είναι και βαρίδι ασήκωτο…

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου