Γαστερόποδα της εξουσίας…

28/09/17 • 11:01 | UPD 28/09/17 • 11:01

Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα #ET

Αραγε, πόσο ευχαριστημένος ήταν ο Καμμένος τη Δευτέρα το βράδυ; Ολα τα κόμματα εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους. Ανεδείχθηκε καθολικά η θέση ότι δεν αρμόζει σε βουλευτή, πόσω μάλλον σε υπουργό Εθνικής Αμυνας, να συναγελάζεται με βαρυποινίτες, όποιο κι αν ήταν το κίνητρό του.

panagiotarea-teliko-arthrografos-1000-130x140 Κυβέρνηση-μπουζουκλερί...Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα

Ηταν υπερήφανος ο Καμμένος να κρύβεται πίσω από τον Τσίπρα; Να μην έχει την αξιοπρέπεια και την πολιτική εντιμότητα να ζητήσει ο ίδιος την Εξεταστική; Αυτό δεν είχε δηλώσει; Μια ζωή τσάμπα μάγκας!

Πιστεύει ότι οι πολίτες δεν αντιλαμβάνονται τους λόγους για τους οποίους έσπευσε ο Τσίπρας να δικαιολογήσει τα τηλεφωνήματα με το βαρυποινίτη, το σκηνικό με την εισαγγελέα και την κατάθεση άγρια μεσάνυχτα.

Ενας και μόνος είναι ο λόγος: Αν αποσυρθεί ο Καμμένος, αυτός παύει να είναι πρωθυπουργός. Γιατί; Επειδή δεν υπάρχει κόμμα στη Βουλή να τον αντικαταστήσει. Αλλο δεκανίκι για τον Τσίπρα σε αυτή τη Βουλή δεν θα υπάρξει. Ποιος να συνεταιριστεί με τον Μαυρογιαλούρο ΣΥΡΙΖΑ;

Ομως, ήθελα να ξέρω τα συναισθήματα που διακατείχαν τα πρόβατα του ΣΥΡΙΖΑ που νομίζουν ότι είναι αντιπρόσωποι του λαού… Για τους ΑΝ.ΕΛ. δεν συζητώ. Είναι τα… αριστερά ρέστα της συγκυβέρνησης, που ως τον Γενάρη 2015 δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους. Τώρα είναι η… κοπριά στα λάχανα.

Μιλάμε για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους λάβρους κατηγόρους της λαϊκίστικης Δεξιάς του Καμμένου, προ του 2014. Και μιλάμε για πούρους αριστερούς που τη Δευτέρα το βράδυ στη Βουλή αναγκάστηκαν να γίνουν χαλί για να πατήσει επάνω του το τακουνάκι της κ. Καμμένου, που δεν καταδέχεται να πατήσει σαν σκουλήκια τους -κατά φαντασίαν- αντιπάλους της.

Μιλάμε για τους ιδεολόγους ΣΥΡΙΖΑ, τους πενήντα τρεις Τσαλακώτους, που ακούν ότι ο Καμμένος έπαιζε στο καζίνο -όχι τα λεφτά του ελληνικού λαού, κατά δήλωσή του- και δεν φρίττουν! Δεν παθαίνουν τις παλιές υστερίες, οι οποίες εδράζονταν στο ηθικό πλεονέκτημα του 4%. Τώρα ψηφίζουν το νταραβέρι με το βαρυποινίτη ως ηθικό και νόμιμο…

Και ο Αλέξης; Εξευτελίζεται ευτελίζοντας το ρόλο του πρωθυπουργού. Ποια δεξιά κυβέρνηση θα τολμούσε αυτά που μηχανεύεται η Καμμενοαριστερά για να μείνει στην εξουσία και οι αγανακτισμένοι δεν θα φώναζαν «να καεί το μπουρδέλο η Βουλή»; Οχι; Πώς όχι.

Μη και τα πουλούν στο Selfrigdes τα ηθικά πλεονεκτήματα της Αριστεράς ως… μπάρμπι, οπότε τις αγοράζει σε εξάδες ο κ. Καμμένος;

Εκατόν σαράντα πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ντρέπονται. Εκατόν σαράντα πέντε αριστεροί υπερασπίστηκαν τα ανήκουστα του Καμμένου. Είναι αριστεροί; Οχι. Είδος γυμνοσαλιάγκων της εξουσίας…

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου