Ως εδώ!

05/08/17 • 11:10 | UPD 05/08/17 • 11:10

Νομίζαμε ότι η κλήρωση του σημαιοφόρου και των παραστατών θα κόπαζε το μένος των άχρηστων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το έπαθλο της αριστείας. Νομίζαμε ότι η κατάργησή της, από τους ανθέλληνες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα στόμωνε το μίσος τους εναντίον της προόδου.

Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα 

Διασκεδάζω με όσους πίστευαν ότι ο Καμμένος συγκρατούσε το συνεταιράκι του. Πόσες φορές έγραψα ότι ο Καμμένος από τον Εθνικό Υμνο, την σημαία και την πίστη προτιμά την καρέκλα του υπουργού Εθνικής Αμυνας; Αλλά για ποια σημαία, ρε κατακαμμένε, θα καλέσεις το στρατό να πολεμήσει; Για τη σημαία ευκαιρίας ΣΥΡΙΖΑ;

Ως εδώ, λοιπόν, σημαία και Εθνικός Υμνος για τα παιδιά. Ως εδώ η γαλανόλευκη. Η έπαρσή της καταργείται από το σχολικό τελετουργικό. Ως εδώ και η προσευχή στο σχολείο.

Για μας τους πατριώτες, είτε ψηφίζουμε Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, Ενωση Κέντρου και ΚΚΕ, η σημαία είναι συνυφασμένη με την υπερηφάνεια μας ως Ελληνες. Για να την υπερασπιστούν θυσιάστηκαν γενιές και γενιές. Δεν είναι ένα κουρέλι που έκαιγαν οι δήθεν αγανακτισμένοι ΣΥΡΙΖΑ, κορυβαντιώντας στον Αγνωστο Στρατιώτη.

Δεν έφτασε στον πρωθυπουργό η κατάργηση του Εθνικού Υμνου και της έπαρσης της σημαίας. Αυτός που δεν χάνει ευκαιρία να γλείφει τον Προκαθήμενο της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, αυτός που υποκριτικά ζήτησε, προεκλογικά, οι μοναχοί του Αγίου Ορους να τον αφήσουν μόνο μπροστά στη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, αποφάσισε να καταργήσει και την πρωινή προσευχή.

Αν εκείνος δεν θέλει οι γιοι του, στη Σχολή της Χιλλ, να κάνουν προσευχή, ας μην τους πηγαίνουν οι συνοδοί τους αστυνομικοί την ώρα της προσευχής στη Χιλλ. Ας τους πηγαίνουν άμα τελειώνει. Εμείς, για τα δικά μας παιδιά και τα δικά μας εγγόνια, απαιτούμε η Πολιτεία να τηρεί τη συνταγματική επιταγή. Ο Τσίπρας και η άθεη συμμορία του οφείλουν να σεβαστούν το λαϊκό θρησκευτικό αίσθημα και το Σύνταγμα.

Εχουμε υποστεί τα πάντα από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από το 2015. Οχι όμως να ξεριζώσουν από τις επερχόμενες γενιές την εθνική μας υπόσταση. Τα σύμβολα της Ελλάδας και το σύμβολο της Ορθοδοξίας δεν θα αντικατασταθούν από την εικόνα του Μαδούρο!

Το μόνο μετερίζι απέναντι στους ξεθεμελιωτές είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πιστεύω ακράδαντα ότι όπως έβαλε πλάτη στις 5 Ιουλίου 2015 εξηγώντας στους ανιστόρητους τι ήταν το Γουδή, δεν θα αφήσει και τα δικά του εγγόνια χωρίς σημαία και προσευχή. Ως εδώ, Αλέξη Τσίπρα. Ως εδώ!

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Δημοφιλή