Το πρώτο του μήνυμα, μέσα από τα social media, έστειλε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έπειτα από τη νοσηλεία του στο Ερρίκος Ντυνάν.
«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Είμαι καλά και αναρρώνω στο σπίτι, κοντά στην οικογένειά μου. Χρειάζομαι λίγη ηρεμία αυτή την περίοδο και σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Τα λέμε σύντομα από κοντά», έγραψε ο αγαπημένο καλλιτέχνης.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου νοσηλεύτηκε για ημέρες στο «Ερρίκος Ντυνάν» και αφού έλαβε την κατάλληλη θεραπεία, πήρε εξιτήριο. Πλέον βρίσκεται στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Ελένη Ράντου αλλά και την κόρη τους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.





















