Ο… «πιο σέξι εγκληματίας της Γης» και η νέα του χλιδάτη ζωή ως μοντέλο! [εικόνες]

Αναφερόμαστε στον Τζέρεμι Μικς, ο οποίος ανακηρύχθηκε από τα social media και το γυναικείο κοινό ως ο πιο σέξι εγκληματίας του κόσμου. Μετά την αποφυλάκισή του, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά!


Jeremy-Meeks-1 Ο... «πιο σέξι εγκληματίας της Γης» και η νέα του χλιδάτη ζωή ως μοντέλο! [εικόνες]

Ο 32χρονος εγκληματίας με τα υπέροχα μπλε μάτια, πλέον εργάζεται ως μοντέλο και φαίνεται ότι κάνει μια ζωή… χαρισάμενη σε μια εντυπωσιακή έπαυλη, ενώ οδηγεί μια Maserati, αξίας μεγαλύτερης από 140.000 ευρώ.

mghg Ο... «πιο σέξι εγκληματίας της Γης» και η νέα του χλιδάτη ζωή ως μοντέλο! [εικόνες]
jtjttjt Ο... «πιο σέξι εγκληματίας της Γης» και η νέα του χλιδάτη ζωή ως μοντέλο! [εικόνες]
Worlds-most-handsome-criminal-Jeremy-Meeks-has-turned-his-life-around-and-this-is-what-he-is-doing Ο... «πιο σέξι εγκληματίας της Γης» και η νέα του χλιδάτη ζωή ως μοντέλο! [εικόνες]

Ο ίδιος συνοδεύει τις φωτογραφίες που δημοσιεύει με λεζάντες όπως «Είναι ωραίο να είσαι στο σπίτι» και «Ο Θεός είναι καλός», απολαμβάνοντας τις ανέσεις της νέας του ζωής.
ghmfgv Ο... «πιο σέξι εγκληματίας της Γης» και η νέα του χλιδάτη ζωή ως μοντέλο! [εικόνες]
Ο Μικς ο οποίος είχε συλληφθεί για μια σειρά από ένοπλες ληστείες και τη συμμετοχή σε συμμορία και οπλοκατοχή,έχει αποκτήσει, μάλιστα, φανατικές θαυμάστριες, οι οποίες τον ακολουθούν στα social media, γράφοντας του ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

article-0-1F32189000000578-220_634x1219 Ο... «πιο σέξι εγκληματίας της Γης» και η νέα του χλιδάτη ζωή ως μοντέλο! [εικόνες]