BREAKING NEWS
Hautes Grecians, ο νέος θεσμός της μόδας στην Ελλάδα «απογειώνεται» στις 25/10
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
16/10/2017
|
20:59

Το jenny.gr διοργανώνει το “Hautes Grecians”, το πρώτο haute couture fashion show, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με βασικό στόχο τη στήριξη της μοναδικότητας της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής και την παρουσίαση του ταλέντου των Ελλήνων σχεδιαστών και στο εξωτερικό.

Κεντρικό μήνυμα της βραδιάς είναι η ερμηνεία και η εξέλιξη του πλούσιου ελληνικού στοιχείου στα ενδύματα από την αρχαιότητα ως σήμερα, καθώς και πώς αυτό εμπνέει τους σύγχρονους σχεδιαστές.

O Φάρος του ΚΠΙΣΝ επιλέχθηκε καθώς αντιπροσωπεύει το storytelling, που το “Hautes Grecians” θέλει να αφηγηθεί: το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας, ο διάλογος με την ιστορία, η σχέση φύσης και ελληνικού πολιτισμού, οι καθαρές γραμμές, οι λιτοί και λειτουργικοί όγκοι, η ανάγκη για εξωστρέφεια και εξέλιξη. Η Ελλάδα αποτελεί fashion destination και τώρα το αποδεικνύει απογειώνοντας την υψηλή ραπτική σε νέα επίπεδα.

Στο catwalk θα συμμετάσχουν οι: Angelos Bratis, Apostolos Mitropoulos, Atelier Loukia, Vassilis Emmanuel Zoulias, Vrettos Vrettakos καθώς και η Evgenia Dimopoulou, μία νέα σχεδιάστρια, η οποία δημιουργεί  την πρώτη της συλλογή για το ελληνικό brand Τoi&moi, ύστερα από τον κλειστό διαγωνισμό που έτρεξε στο site μας για την ανεύρεση του Νew Fashion Talent.

Επίσης ένα ιδιαίτερο installation από το brand Zeus +Δione, θα διηγηθεί την εξέλιξη της μόδας, από την ελληνική φορεσιά στο σύγχρονο ρούχο.

Το styling των μαλλιών, που θα ολοκληρώσει τα looks των κορυφαίων σχεδιαστών, θα πραγματοποιηθεί με προϊόντα της εξατομικευμένης, πολυτελούς σειράς System Professional. H καλλιτεχνική ομάδα της Wella, υπό την καθοδήγηση του μοναδικού Hair Expert Βαγγέλη Χατζή, System Professional Ambassador, θα επιμεληθεί τη δημιουργία των looks.

Η MAC cosmetics & oι επαγγελματίες MAC makeup artists θα επιμεληθούν το μακιγιάζ όλων των συντελεστών του show, ενώ η Συλλογή Αρωμάτων Modern Museτης Estee Lauder θα αρωματίσει τα μοντέλα της επίδειξης

Όσο για τη συνέχεια της λαμπερής βραδιάς, υπάρχει, αλήθεια, πιο μαγικός τρόπος να κορυφωθεί μια βραδιά μόδας, δημιουργίας, λάμψης από ένα Hautes Grecians party by Moët; Η Moët & Chandon στηρίζει την υψηλή ραπτική και το νέο θεσμό της μόδας Hautes Grecians, γιορτάζοντας τη μαγεία της ομορφιάς. Με μία φιάλη Moët να ανοίγει κάθε δευτερόλεπτο κάπου στον κόσμο, για τη Moët & Chandon κάθε δευτερόλεπτο είναι μια εμπειρία – κάθε εμπειρία είναι μια ευκαιρία να ζήσουμε ένα #moetmoment.

Στο χώρο επίσης παρουσία θα έχουν τα Medi Πρίνου.

Η Tsakiris Mallas αναλαμβάνει να ντύσει τα βήματα των μοντέλων του Vrettos Vrettakos στο catwalk, ενώ παράλληλα ένα installation με 12 μοναδικά displays θα αναδείξουν τα state of the art παπούτσια του brand στον χώρο.

Τέλος τροπικά φρούτα, η μπανάνα και ο ανανάς Fyffes (προφέρεται Φάιφς) θα γεμίσουν το χώρο με τροπικά αρώματα προσκαλώντας το κοινό σε ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης.

Ιδιαίτερη νότα, θα δώσει η παρουσία του αγαπημένου καναλιού των γυναικών FOX Life, με το πιο ελκυστικό, τολμηρό και εθιστικό πρόγραμμα κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών. Το FOX Life επιφυλάσσει την πιο «irresistible» έκπληξη της βραδιάς καθώς μέσω της αφής, γεύσης, όσφρησης και όρασης υπόσχεται να εκπλήξει τους υψηλούς καλεσμένους του Hautes Grecians! Αφεθείτε στον ακαταμάχητο κόσμο του #FOXLifeGr!

Μετά το show, στο Hautes Grecians party by Moët, οι μουσικοί παραγωγοί του Hit 88.9θα ανέβουν στα decks με την πιο haute μουσική, για ένα feelgood κλείσιμο της βραδιάς.

#HautesGrecians #HG17

Πηγή: jenny.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
image
Αποκτήστε συνδρομή
στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου
Γίνε συνδρομητής
TAGS :
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Η Alexis Ren, το νέο αστέρι του Sports Illustrated θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! [εικόνες]

Σχετικά Άρθρα