Αυτό είναι το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ [εικόνες]

Λίγες μέρες μόνο έχει ξεκινήσει το νέο παιχνίδι επιβίωσης Survival και ο παρουσιαστής Κώστας Σόμμερ, δέχτηκε επισκέψεις.

Ο λόγος για την σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Λίγες μέρες πριν, ο παρουσιαστής και ηθοποιός έκανε ιππασία κι εκείνη ζήλεψε το όμορφο σπορ και του σχολίασε για πλάκα: «Κακοπερνάς βλέπω…»

Έτσι με το που βρέθηκε στην Κουρούτα, φαίνεται πως το πρώτο πράγμα που του ζήτησε ήταν να πάνε μαζί στον ιππικό όμιλο και να συναντήσει και η ίδια από κοντά όμορφα άλογα.

Το μελαχρινό μοντέλο και ηθοποιός έχει έναν πολύ ενδιαφέρον λογαριασμό στο Instagram και αυτό φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες της:

nafsika_p2 Αυτό είναι το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ [εικόνες]nafsika_p3 Αυτό είναι το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ [εικόνες]nafsika_p4 Αυτό είναι το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ [εικόνες]nafsika_p5 Αυτό είναι το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ [εικόνες]nafsika_p6 Αυτό είναι το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ [εικόνες]nafsika_p7 Αυτό είναι το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ [εικόνες]nafsika_p8 Αυτό είναι το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ [εικόνες]nafsika_p9 Αυτό είναι το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ [εικόνες]nafsika_p1 Αυτό είναι το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ [εικόνες]