Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Λάρισας: Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί [εικόνες]

Για ακόμη μία φορά επικράτησε ένταση κατά την διάρκεια διενέργειας πλειστηριασμών. 

Το Ειρηνοδικείο Λάρισας κατακλύστηκε από πολίτες που αντιτίθεται στους πλειστηριασμούς. Συγκεκριμένα έξω από την αίθουσα των πλειστηριασμών συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι, μέλη της Πρωτοβουλίας Λάρισας κατά των πλειστηριασμών, της Λαϊκής Ενότητας, του Εργατικού Κέντρου, της ΠΑΣΕΒΕ Λάρισας, της Λαϊκής Συσπείρωσης Λάρισας και του ΕΠΑΜ, προκειμένου να εμποδίσουν την διαδικασία.

Στον χώρο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατούσε στο Ειρηνοδικείο είναι το γεγονός ότι η είσοδος επετράπη μόνο σε άτομα που τους είχε γίνει εξονυχιστικός έλεγχος.

Η ένταση προκλήθηκε όταν κάποιοι συμβολαιογράφοι επιχείρησαν να εισέλθουν στην αίθουσα και εμποδίστηκαν από τους συγκεντρωμένους, με αποτέλεσμα την επέμβαση των ανδρών της αστυνομίας.

Τα χειρότερα τελικά αποφεύχθηκαν, ενώ η διαδικασία των σημερινών πλειστηριασμών, ματαιώθηκε.

pleistiriasmoi Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Λάρισας: Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί [εικόνες] pleistiriasmoi1 Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Λάρισας: Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί [εικόνες] pleistiriasmoi2 Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Λάρισας: Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί [εικόνες] pleistiriasmoi3 Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Λάρισας: Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί [εικόνες] pleistiriasmoi4 Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Λάρισας: Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί [εικόνες] pleistiriasmoi5 Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Λάρισας: Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί [εικόνες] pleistiriasmoi6 Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Λάρισας: Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί [εικόνες] pleistiriasmoi7 Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Λάρισας: Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί [εικόνες] pleistiriasmoi8 Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Λάρισας: Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί [εικόνες]