Η φοβερή στιγμή που ένα αγοράκι ξαναβλέπει τον χαμένο σκύλο του μετά από οχτώ μήνες [βίντεο]

Ήταν πριν από οχτώ μήνες όταν ο καλύτερος φίλος του Ρόκο Ρίσσο εξαφανίστηκε. 

Ο Ρόκο ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένος ωστόσο δεν έπαψε να ελπίζει πως ο σκύλος του θα βρεθεί. «Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο πολύ έκλαιγε ο Ρόκο. Του έλειπε πάρα πολύ αυτούς τους μήνες» δήλωσε η μάνα του 11χρονου, η Ρόμι.

skulos2 Η φοβερή στιγμή που ένα αγοράκι ξαναβλέπει τον χαμένο σκύλο του μετά από οχτώ μήνες [βίντεο]

Ο Ρόκο και η οικογένεια του έψαξαν παντού αλλά δεν έβρισκαν τον Τζακ. Ήταν πριν από μια εβδομάδα όταν ο 11χρονος είδε στον ύπνο του πως ο σκύλος γύρισε σπίτι. Και τελικά το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

skulos1-220x400 Η φοβερή στιγμή που ένα αγοράκι ξαναβλέπει τον χαμένο σκύλο του μετά από οχτώ μήνες [βίντεο]

Την Δευτέρα, ένας φίλος της οικογένειας είδε έναν αδέσποτο σκύλο σε βενζινάδικο και αμέσως αναγνώρισε τον Τζακ! Μόλις άκουσε τα νέα η Ρόμι ήταν επιφυλακτική ωστόσο είπε στον γνωστό της να έρθει από το σπίτι.

skulos-289x400 Η φοβερή στιγμή που ένα αγοράκι ξαναβλέπει τον χαμένο σκύλο του μετά από οχτώ μήνες [βίντεο]

«Είπα στον Ρόκο πως του έχω ένα δώρο. Τον έφερα στην μπροστινή αυλή αμέσως αναγνώρισε τον Τζακ. Ήταν λες και αναγεννήθηκε! Έλεγε συνέχεια «το ήξερα!»», δήλωσε η Ρόμι και υποστηρίζει πως από εκείνη την ημέρα ο Ρόκο και ο Τζακ είναι τρισευτυχισμένοι: «Ο Ρόκο είναι πολύ ευτυχισμένος, είναι με τον Τζακ πιο κοντά από ποτέ. Ο Ρόκο μου λέει συνέχεια πως τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή είναι τα κατοικίδια και η οικογένεια. Για τον Ρόκο ο σκύλος είναι οικογένεια».