Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από τον ΟΤΕ για μικρούς και μεγάλους

Ο νέος χρόνος έφτασε και το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, ξεκινά και πάλι τα εκπαιδευτικά του προγράμματα για γονείς και παιδιά.

Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου ελάτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα: «Χαρακτική με έμπνευση… από τα χέρια των παιδιών».

Τα τηλέφωνα, οι εφευρέσεις και οι ιστορικές στιγμές της επικοινωνίας γίνονται η έμπνευση για χαρακτικά με πρωτόγνωρες τεχνικές! Αρχικά τα παιδιά θα «ξεναγηθούν» στο χώρο του μουσείου και μαζί με τη μουσειοπαιδαγωγό, θα γνωρίσουν τα πρόσωπα και τους ανθρώπους, που βρίσκονται πίσω από τις μεγάλες εφευρέσεις τους.

Έπειτα, μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήρι χαρακτικής, με βασικό εργαλείο ένα πραγματικό μικρό πιεστήριο, τα παιδιά θα μυηθούν στην τεχνική της χάραξης, και θα κληθούν να φτιάξουν ένα πρόσωπο (είτε ενός εφευρέτη ή το δικό τους). Έχοντας ως υλικό ένα κομμάτι από χοντρό πλαστικό, θα το κόψουν σε σχήμα προσώπου θα το μελανώσουν και θα το τυπώσουν, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό έργο τέχνης!

ote-programmata-1300-1 Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από τον ΟΤΕ για μικρούς και μεγάλους ote-programmata1-1300 Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από τον ΟΤΕ για μικρούς και μεγάλους

Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και απευθύνεται σε παιδιά 6-16 ετών.
Ώρες διεξαγωγής: 11.00-12.30 (ηλικίες 6-9 ετών) και 13.-14.30 (ηλικίες 10-16 ετών).
Απαιτείται κράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών.