ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Fitch: Η συμφωνία θα κλείσει αλλά…

25/02/2017 - 08:58 πμ | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αμετάβλητο διατήρησε ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings το κρατικό αξιόχρεο της Ελλάδας, στη βαθμίδα CCC.


Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης

25/02/2017 - 08:52 πμ | ΕΛΛΑΔΑ

Εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί σε πάρκο το οποίο βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης στην οδό Λυσίππου, εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη από πυροτεχνουργούς της αστυνομίας τα ξημερώματα.


Λασποβροχές το τριήμερο – Τι καιρό θα κάνει σήμερα

25/02/2017 - 08:43 πμ | ΕΛΛΑΔΑ

Βροχερός και συννεφιασμένος αναμένεται ο καιρός από σήμερα, ενώ οι συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Πάντως η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά, για την εποχή, επίπεδα.


Ενισχύεται το επικίνδυνο φλερτ των πολιτών με τη δραχμή

25/02/2017 - 08:33 πμ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανευθυνότητα, ο λαϊκισμός, οι τακτικισμοί του Αλέξη Τσίπρα στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης αλλά και η κρυφή επιθυμία του Β. Σόιμπλε για Grexit δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μια εθνική περιπέτεια: Ο ευρωσκεπτικισμός ενισχύεται και το απευκταίο σενάριο της επιστροφής στη δραχμή βρίσκει έδαφος στη συνείδηση των αγανακτισμένων πολιτών.


Τα παραμύθια Τσίπρα και η επώδυνη πραγματικότητα

25/02/2017 - 08:27 πμ | Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η κυβέρνηση δίνει την εικόνα ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Πανηγυρίζει για μία συμφωνία που δεν έχει επιτευχθεί, αν και διαπραγματεύεται επί μήνες σε βάρος της πραγματικής οικονομίας και των πολιτών, για να υποχωρήσει τελικά σε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών.


Ερχεται e-φακέλωμα επιβατών: Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. για ανοιχτή γραμμή με τα κράτη της Σένγκεν

25/02/2017 - 08:18 πμ | ΕΛΛΑΔΑ

Κύρια δύναμη στην Ευρώπη στη διαχείριση πληροφοριών που αφορούν στο οργανωμένο έγκλημα, στην τρομοκρατία, στα οικονομικά εγκλήματα και την παράνομη μετανάστευση φιλοδοξεί να γίνει η Ελλάδα, έπειτα από δύο κομβικές δράσεις που «τρέχουν» από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Είδαν φως και μπήκαν… να χρεοκοπήσουν τη ΔΕΗ

25/02/2017 - 08:17 πμ | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την ελεύθερη πτώση από το σχοινί που ακροβατεί τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθεί να αποφύγει η ΔΕΗ, αλλά μάλλον μάταια αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιμένει να εθελοτυφλεί στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη βιωσιμότητα της Επιχείρησης ακόμη και τώρα που βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορία της, «φλερτάροντας» με τη χρεοκοπία.


Νίκος Δένδιας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών

25/02/2017 - 08:11 πμ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η στοιχειώδης λογική και το εθνικό συμφέρον επιβάλλουν να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση το ταχύτερο δυνατόν», σημειώνει ο Νίκος Δένδιας, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα, καθώς «δεν συναινεί στην εξαπάτηση των πολιτών και σε μια πολιτική λιτότητας χωρίς αντίκρισμα» και πως το αίτημα για εκλογές παραμένει στο τραπέζι.


«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Φίλης εναντίον συγκυβέρνησης και κόντρα Παππά-Τζανακόπουλου

25/02/2017 - 08:09 πμ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο παρά πέντε της επιστροφής των πιστωτών στην Αθήνα, προκειμένου να ανοίξει εκ νέου ο βαλτωμένος εδώ και τρεις μήνες κύκλος διαπραγμάτευσης για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, το εσωτερικό της κυβέρνησης και της Κουμουνδούρου παραπέμπει σε σκηνικό από τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας.